Sveprisutnost na tržištu

Tvrtka C.I.A.K. je već niz godina kvalitetnim radom i odličnim rezultatima prisutna i djeluje na tržištima Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Srbije, Crne Gore i Slovenije.

CIAK je najveći ovlašteni distributer brojnih svjetskih marki iz područja automoto opreme. Pored Zagreba, koji je ujedno i sjedište uprave tvrtke CIAK i gdje se nalazi centralno skladište, asortiman koji zastupa svakodnevno se distribuira iz podružnica u Osijeku, Rijeci i Splitu te dostavom stiže u svaki kutak Hrvatske isti dan ili u roku od najviše 24 sata od primljene narudžbe.

Tvrtka C.I.A.K. je lider na tržištu akumulatora, a važno je spomenuti kako je to prva tvrtka u Hrvatskoj koja također zbrinjava i reciklira olovne akumulatore.

Akumulatori i baterije

Visoka kvaliteta proizvoda i usluga

CERTIFIKATI

Ime CIAK danas znači visoku kvalitetu proizvoda i usluga, pouzdanost, suvremenost poslovanja, stručnost kadrova i ekološku osviještenost poduzeća. Tvrtka CIAK kupcima nudi pouzdan i brz servis proizvoda, a profesionalno ophođenje prema radu rezultira dugogodišnjom lojalnošću komitenata.

Kao jedan od najistaknutijih članova svog sektora poslovanja, ime tvrtke CIAK sinonim je za kvalitetno obavljen posao i dugotrajno jamstvo kvalitete, što dokazuje i sve više različitih imena proizvoda koji svoj put do krajnjeg korisnika pronalaze upravo putevima ove tvrtke.

Posjedovanje certifikata ISO 9001, ISO 14001, ISO 45001 i ISO 50001 pokazatelj je profesionalnosti i dosljednosti u obavljanju poslova.

Uhodana logistička mreža

POUZDANA ISPORUKA

Pouzdani suradnici tvrtke CIAK, uhodana logistička mreža i pomno odabrani partneri diljem Hrvatske jamče pouzdanu isporuku, kvalitetan asortiman i zadovoljstvo kupnje. Obratite nam se s povjerenjem.

Proizvodi koje distribuiramo mogu se naći u svim bolje opremljenim trgovinama i servisnim radionicama diljem države.

KLIJENTI

Naše usluge koristi preko 2.000 hrvatskih kompanija. Među našim zadovoljnim klijentima nalaze se Pliva, INA, Belupo, JANAF, Podravka, HEP, General Electrics, HAC, HS Produkt, Đuro Đaković, Končar, Hospira, Kvasac, Genera, Brodotrogir i Brodosplit. Ponosni smo nosioci brojnih koncesija i međunarodnih licenci.

Zbrinuli smo preko 500.000 tona opasnog otpada iz Vašeg susjedstva.

Očistili smo nekoliko stotina kilometara autoceste za Vas.

Recikliramo preko 95% olovno kiselih baterija u Hrvatskoj kako bi proizveli nove za Vas.

Reciklažni centar u Zaboku jedini je centar u Hrvatskoj koji zadovoljava sve europske standarde.

Ponosni smo promotor održivog kružnog gospodarstva.