Sukladno Pravilima Zagrebačke burze te s ciljem transparentnog informiranja investitora CIAK Grupe d.d. te ostale poslovne i financijske javnosti, CIAK Grupa objavljuje da je preuzela poslovanje društva Stahlgruber d.o.o., specijaliziranog za distribuciju alata i servisne opreme.

Ovom akvizicijom lokalnog dijela poslovanja Stahlgruber GmbH, najvećeg njemačkog distributera nezavisnog aftermarketa, CIAK Grupa značajnije unapređuje i vlastiti segment poslovanja alata i servisne opreme, kroz koji omogućuje svojim kupcima i partnerima u Hrvatskoj i regiji svakodnevnu dostupnost premium svjetskih brendova alata i servisne opreme potrebnih za rad. Kroz mrežu od preko 150 poslovnica i 320 dostavnih vozila, CIAK Grupa od danas raspolaže s dodatnih 150.000 artikala dostupnih unutar samo 24 sata u Hrvatskoj i regiji, čime potvrđuje status tržišnog lidera u industriji autodijelova.

CIAK Grupa u sklopu transakcije preuzima i cjelokupni lokalni tim, kojem ovim putem želi toplu dobrodošlicu u CIAK Grupu. Radujemo se daljnjem zajedničkom razvoju ove djelatnosti, integraciji i sinergiji poslovanja u sastavu CIAK Grupe.