Preko 20 godina prisutni u svijetu autodijelova

Zastupnici smo renomiranih svjetskih proizvođača i robnih marki.

Distribucija rezervnih autodijelova

C.I.A.K. AUTO d.o.o. kao jedna od vodećih domaćih tvrtki koja se bavi uvozom, prodajom i distribucijom rezervnih autodijelova osobnog i gospodarskog programa osigurava profesionalnu uslugu te najširi asortiman robe.

U asortimanu nudimo vise od 1.500.000 artikala osobnog i gospodarskog programa autodijelova, između ostalog široku paletu ulja i maziva, guma, auto opreme i akumulatora.

Snagu CIAK Auta čini više od 800 djelatnika, koji svojim predanim radom i profesionalnošću promiču kvalitetu usluge. Komercijalna mreža prodajnih predstavnika stalnom prisutnošću na terenu omogućava brzu dostupnost informacija o ponudi proizvoda i usluga. Distribuciju robe vršimo vlastitim voznim parkom koji broji više od 150 dostavnih jedinica.

Sveprisutnost na tržištu

Lancem od 56 vlastitih poslovnica prisutni smo u gradovima diljem Hrvatske. Dnevnom dostavom našim prepoznatljivim vozilima kapilarno dostavljamo narudžbe poslovnim partnerima.

Pozivnim centrom koji uz telefonske i internet narudžbe prati e-mail, WhatsApp i Viber upite kao i društvene mreže te se koristi ostalim prodajno-uslužnim alatima, podigli smo razinu usluge na nivo sveprisutnosti.

Jedna od pogodnosti je i web trgovina putem koje se osim online naručivanja robe može registrirati u program vjernosti i uživati u brojnim pogodnostima.

Dostupni smo putem besplatnog info telefona, e-maila, WhatsApp i Viber aplikacija, Faceboo, kao i drugih online mreža.

Kartica pogodnosti

Prva smo kompanija koja je u Hrvatskoj u svijetu autodijelova uvela program vjernosti i kartice pogodnosti. Učlanjenje u program je potpuno besplatno a ovisno o potrošnji, putem CIAK Auto kartice pogodnosti mogu se ostvariti mnogobrojni popusti pri svakoj kupnji u maloprodajnim trgovinama tvrtke C.I.A.K. Auto kao i putem naše web trgovine.

Osim popusta pri kupnji, članovi CIAK Auto programa vjernosti uživaju u brojnim drugim pogodnostima koje se nadopunjuju i izmjenjuju ovisno o sezoni i potrebama kupaca.

CIAK Auto akademija

Razvojem tehnologije u automobilskoj industriji povećala se i kompleksnost vozila, a samim time i održavanje istih. Kako bi nezavisni aftermarket ostao kompetitivan znanjem i uslugama prema klijentima u odnosu na ovlaštene mreže servisa, kontinuirano obrazovanje mehaničara postaje ključ uspjeha.

CIAK Auto prepoznaje važnost tog segmenta i podupire naše poslovne partnere, te već nekoliko godina održavamo edukacije u suradnji s našim dobavljačima poput TMD Frictiona, Valea, Bilstein grupe, ZF Friedrichshafena i drugih. Kroz 140 odrađenih seminara na više od 30 lokacija u Hrvatskoj približili smo najnovije tehnologije našim partnerima. Uvidjevši interes za dubljim znanjem, odlučili smo napraviti korak dalje – pokrenuti CIAK Auto Akademiju.

CIAK Auto akademija naziv je za objedinjeni set predavanja usmjerenih na stručno usavršavanje automehaničara i mehatroničara, gdje se i teorijski i praktični dio nastave odvija na lokacijama širom Hrvatske kako bismo se približili svim našim partnerima neovisno o lokaciji.

Odjel alata i servisne opreme

CIAK Auto shvaća potrebu za pouzdanim profesionalnim alatima i servisnom opremu koja je izrazito bitna za obavljanje tehnički zahtjevnih zahvata koje svakodnevno izvode naši partneri.

Slušajući i poštivajući potrebe naših partnera u ponudu smo uvrstili samo najkvalitetniji alat i servisnu opremu svjetski poznatih proizvođača poput BOSCH, Ravaglioli, KS Tools, USAG, Milwakee, BrainBee i drugih.

Osim montaže i puštanja u rad za svaki novokupljeni uređaj, stroj ili dizalicu, naši stručni djelatnici vrše usluge održavanja i servisiranja svih vrsta alata i servisne opreme. Znanje i iskustvo stavljamo na raspolaganje svim poslovnim partnerima prilikom planiranja i opremanja servisno-poslovnog prostora.

Certifikati

CIAK Auto postavio je visoke standarde kvalitete i profesionalnosti u svim segmentima poslovanja; klijentima je prvi izbor za kontakt, zaposlenima poželjan poslodavac, poslovnim subjektima pouzdan partner i društveno odgovorna tvrtka što dokazuju i certifikati izvrsnosti;

ISO 9001, ISO 14001, ISO 45001 i ISO 50001.

AD International

Tvrtka CIAK Auto ponosni je član AD Internationala, grupacije koja okuplja preko 500 veleprodajnih distributera iz 33 zemlje, s ciljem izmjenjivanja informacija i unapređenja poslovnih metoda uz vrhunsku logističku efikasnost. ADI International pruža uslugu podrške svojim partnerima pružajući im adekvatne i pravovremene informacije, te tehničku podršku u obliku treninga, savjeta i asistencije.

ADI je uspostavio vlastiti ekskluzivni program za unapređenje i promicanje tehničke obuke i podrške: Eure!Car. Eure!Car obuhvaća visokokvalitetne tehničke treninge za profesionalne mehaničare i podržavaju ga vodeći proizvođači auto dijelova.

Upravo je CIAK Auto Akademija implementacija uspjesnog Eure!Car koncepta u Hrvatskoj, s ciljem podizanja razine znanja kompletnog nezavisnog aftermarketa.

DETALJNIJE INFORMACIJE POGLEDAJTE NA